Let op: Door drukte bij onze vervoerders, kunnen zendingen vertraging oplopen.

Fujitsu laptop

  • 1 resultaat

Wil jij graag een Fujitsu laptop kopen? Dan ben je bij Redable aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan Fujitsu laptops zit er altijd wel een model tussen dat bij jou past. Fujitsu is een Japans bedrijf dat laptops produceert van uitstekende kwaliteit. Bij Redable verkopen we de zakelijke modellen van Fujitsu, dit houdt in dat alle laptops voorzien zijn van Windows 10 Pro. Door dit besturingssysteem is het mogelijk om verschillende laptops aan elkaar te koppelen en zijn ze ideaal voor op de werkvloer. Verder zijn de zakelijke Fujitsu laptops voorzien van een TPM-chip waardoor je laptop altijd op hardware niveau is beveiligd. Standaard voorzien van een Intel Core i5 processor zijn de laptops uiterst geschikt voor de alledaagse werkzaamheden en een goede keuze als je opzoek bent naar een snelle en betrouwbare allround laptop. Maak eenvoudig gebruik van onze filters zodat jij direct jouw gewenste laptop Fujitsu kan bestellen!

  • 1 resultaat

Fujitsu laptop kopen

Kies je voor een Fujitsu laptop dan weet je dat je gegevens extra goed zijn beveiligd. Zo zijn een groot deel van deze laptops voorzien van gezichtsherkenning, zo weet je zeker dat alleen de eigenaar van de laptop in kan loggen. In combinatie met een vingerafdruksensor, de extra beveiligingslaag in Windows 10 pro en de interne TPM-chip zijn de Fujitsu laptops een uitstekende keuze als je een laptop wil die goed beveiligd is. Je vindt bij Redable een ruim assortiment in laptops van Fujitsu, kies voor de standaard Fujitsu laptop i5 of kies voor de Fujitsu laptop i7 als jij de laptop gaat gebruiken voor zwaardere taken. Wil je juist razendsnel kunnen werken voor zakelijke doeleinden? Overweeg dan de Fujitsu lifebook. Dit type is ideaal voor dagelijkse computertaken voor op kantoor maar natuurlijk ook voor thuisgebruik.

Krachtige Fujitsu-laptops met lange batterijduur

Met een laptop Fujitsu ben je er zeker van dat de accu goed presteert. Laad je de laptop volledig op, dan kan je zeker acht uur achter elkaar werken op je laptop. Ideaal voor als je niet steeds opzoek wilt gaan naar een stroomvoorziening. In combinatie met een compact design is de laptop ook uitstekend om te verplaatsen tussen kantoor, vergaderruimte en thuis. In een tijd waar thuis werken steeds meer van toepassing is ben je met een laptop van Fujitsu goed voorbereid.

Uitstekende prestaties

De laptops van Fujitsu zijn standaard voorzien van een Intel Core i5 processor. Dit maakt het mogelijk om de alledaagse werkzaamheden gemakkelijk uit te voeren. Deelnemen aan een online vergadering, het doornemen van de jaarcijfers of het maken van een presentatie, het is allemaal goed te doen met een Fujitsu laptop. Door de minimaal 8GB RAM en SSD harde schijf is multitasken geen probleem. Daarnaast starten de laptops ook nog eens binnen 15 seconden op.

Betrouwbare Fujitsu-laptops voor zakelijk gebruik

Alle Fujitsu laptops zijn gemaakt voor de zakelijke markt. Dit maakt dat de laptops uiterst geschikt zijn voor op de werkvloer. Door Windows 10 Pro is het mogelijk om efficiënt samen te werken met je collega’s omdat de laptops met elkaar te koppelen zijn. Standaard zijn de laptops te verkrijgen met een Intel Core i5 processor. Wil je het onderste uit de kan halen dan zijn er ook modellen die een Intel Core i7 processor hebben. Dit raden we aan als je zwaardere taken gaat uitvoeren op je laptop zoals het renderen van video’s of andere grafische werkzaamheden.

Eenvoudig bestellen bij Redable

Je kan jouw Fujitsu laptop eenvoudig online bestellen bij Redable en profiteer je direct van gratis verzending op je laptop. Liever eerst nog advies nodig bij de aanschaf van jouw nieuwe laptop? Neem gerust contact met ons op én we helpen je graag verder.

    Toon meer Toon minder