Let op: Door drukte bij onze vervoerders, kunnen zendingen vertraging oplopen.

Kopen op rekening

Betalen moet helaas ook gebeuren. Gelukkig is betalen bij ons heel gemakkelijk. Dit kan eenvoudig met één van onze vaste betaalmethodes. Daarnaast bieden we onze zakelijke klanten ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Voorwaarden

We begrijpen dat je als bedrijf op rekening wilt bestellen. Maar we willen wel zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en al vaker bij ons hebben besteld hiervoor in aanmerking.

Zakelijke klanten die minstens 3 eerdere bestellingen hebben geplaatst, met een totale orderwaarde van minimaal €5.000, komen in aanmerking om op rekening te kunnen kopen. Wij voeren daarnaast altijd een financiële achtergrond check uit.

Als je bij ons op rekening bestelt verwachten we dat je binnen 14 dagen betaalt. Het is niet mogelijk om facturen op te sparen en 1 maandelijkse factuur te ontvangen.

Hoe werkt kopen op rekening?

Zodra je aanvraag om op rekening te kopen is goedgekeurd, zullen wij het vastgestelde kredietlimiet aan jouw account toekennen. Bestellingen kunnen nu op rekening worden geplaatst. Dit kan door een e-mail te sturen naar je accountmanager of via onze website. De extra betaalmethode om op rekening te kopen is toegevoegd aan je account en je kunt vervolgens op de vertrouwde wijze je bestellingen bij ons online plaatsen.

Meerdere personen die bestellen?

Zijn er meerdere personen binnen je bedrijf die bestellingen plaatsen? Geef dit aan bij je accountmanager, dan regelen we dat anderen ook op rekening kunnen bestellen.

Vergelijk producten () Verwijder lijst