Let op: Door drukte bij onze vervoerders, kunnen zendingen vertraging oplopen.

QNAP TS-453DU-RP - -4G

1.686,-  1.393,39

Backorder - Ontvang direct een exemplaar bij nieuwe voorraad.

Betaling & verzending
Meer dan 100.000 tevreden klanten

Productinformatie


Productomschrijving

QNAP TS-453DU-RP. Ondersteunde types opslag-drives: HDD & SSD, Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III, Ondersteunde opslagstationinterfaces: SATA II, SATA III. Processorfamilie: Intel® Celeron®, Processorfabrikant: Intel, Processormodel: J4125. Intern geheugen: 4 GB, Intern geheugentype: DDR4, Ondersteund maximum RAM: 8 GB. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 100,1000,2500 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: FTP, SFTP, TFTP. HDMI versie: 1.4b

TS-453DU-RP
Intel® quad-core 2,0GHz NAS met 2.5GbE toepassingen met veel mogelijkheden voor op kantoor

Aangedreven door een Intel® Celeron® J4125 quad-core 2,0 GHz processor, beschikt de TS-453DU-RP over twee 2,5GbE RJ45-poorten, wat tot 2,5 maal de snelheid oplevert van standaard Gigabit Ethernet en wat vloeiender weergave van multimedia en alledaags gebruik mogelijk maakt. Met een PCIe Gen 2.0 x 2-sleuf zorgt de TS-453DU-RP voor flexibiliteit bij het uitbreiden van de NAS-mogelijkheden, zodat u verschillende kaarten kunt installeren voor extra netwerkpoorten, M.2 SSD-caching/tiering, of Wi-Fi connectiviteit. De TS-453DU-RP zorgt voor gegevensbeveiliging met AES 256-bit encryptie, en verbetert de systeemprestaties terwijl de veiligheid van gevoelige bedrijfsdata gegarandeerd blijft.

Bouw een sneller netwerk met QNAP
Aangedreven door een intel® Celeron® J4125 quad-core 2,0 GHz processor (burst tot 2,70 GHz), DDR4 dual-channel RAM (tot 8 GB) en twee 2.5GbE Gigabit LAN-poorten, zorgt de TS-453DU-RP voor een vloeiender weergave van multimedia en playback en voor dagelijks gebruik van de NAS. Extra opties voor snelle netwerkaansluitingen van QNAP omvatten USB 3.2 Gen 1 naar 2.5GbE/5GbE-adapters (ondersteunt N-BASET/Multi-Gig), QXG 5GbE/10GbE PCIe-kaarten en QNAP QSW 10GbE switches. Door al deze opties kunnen gebruikers hun netwerk voor een kosteneffectief bedrag opwaarderen.

Breid de NAS-functionaliteit uit met een PCIe-kaart
Met een PCIe Gen 2.0 x 2-sleuf biedt de TS-453DU-RP flexibiliteit bij het uitbreiden van de NAS-functionaliteit en mogelijke toepassingen. Installeer om de systeemprestaties te optimaliseren een QNAP QM2-kaart om M.2 SATA of NVMe SSD-caching/10GbE-connectiviteit toe te voegen en gebruik deze met Qtier gelaagde opslag voor optimale systeemprestaties. U kunt draadloze connectiviteit toevoegen door een QNAP QWA-AC2600 te installeren. Een QXG-10GbE/5GbE-netwerkkaart voegt extra hogesnelheids-netwerkpoorten toe. U kunt in plaats daarvan ook een betaalbare QNAP QNA-UC5G1T USB 3.2 Gen 1 naar 5GbE-adapter toevoegen om gebruik te maken van hogere netwerksnelheden of de USB-connectiviteit verbeteren door een USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) kaart te installeren.

SSD-caching en auto tiering voor geoptimaliseerde opslag-efficiëntie
De TS-453DU-RP ondersteunt SSD-caching om de workflow van random IOPS-eisende toepassingen zoals virtualisatie te verbeteren. Qtier™ technologie voorziet de TS-453DU-RP van auto tiering die het opslaggebruik van hoogpresterende SSDs en SATA-schijven met een hoge capactiteit continu optimaliseert. Qtier™ 2.0 beschikt over IO-awareness die SSD gekoppelde opslag versterkt me een cache-achtige gereserveerde ruimte om burst I/O in real time te verwerken, wat de voordelen van SSD aanzienlijk versterkt.

Eenvoudig en veilig bestandsbeheer
File Station centraliseert bestanden opgeslagen op de TS-453DU-RP en in de cloud. U kunt eenvoudig bestanden van uw computer uploaden, bestanden tussen mappen verslepen, bestanden hernoemen, bestanden verwijderen en bestands- en mapmachtigingen configureren om niet-geautoriseerde toegang te voorkomen. Met Microsoft Office Online kunt u Microsoft Office-documenten opgeslagen op de TS-453DU-RP rechtstreeks openen en bewerken zonder ze naar uw lokale apparaat te moeten downloaden. Gebruik File Station bij het delen van gevoelige en vertrouwelijke bestanden op de TS-453DU-RP om bestanden te versleutelen naar .qenc-bestanden, stel een wachtwoord in en gebruik QENC Decrypter om de bestanden te ontsleutelen.

Meerpunts bestandsback-up, toegang en synchronisatie
De TS-453DU-RP ondersteunt gebruikelijke protocollen voor het delen van bestanden (waaronder SMB/CIFS, AFP en NFS) voor apparaten onder Windows®, Mac® en Linux®/UNIX®. In combinatie met Qsync (een hulpprogramma dat van een QNAP NAS een veilig datacentrum met een grote capaciteit voor bestandssynchronisatie maakt) wordt elk bestand dat wordt geüpload naar de TS-453DU-RP beschikbaar gemaakt voor alle aangesloten apparaten, zoals computers, laptops en mobiele apparaten. Hybrid Backup Sync helpt u om eenvoudig back-ups te maken van gegevens op de TS-453DU-RP naar een andere QNAP NAS, externe servers, of cloud-opslag, of om deze daarmee te synchroniseren, voor eenvoudig herstel bij rampen. Daarnaast vereenvoudigt de QuDedup-technologie aanzienlijk de efficiëntie en het opslaggebruik van multi-versie back-ups door de back-upgegevens te dedupliceren. U kunt de QuDedup Extract Tool op uw computer installeren en de normale status van gededupliceerde bestanden herstellen.

Belangrijke gegevens beschermen met snapshots
Snapshots leggen de staat en metadata van het NAS-systeem volledig vast en zijn nuttig bij het snel herstellen van bestanden naar een eerder vastgelegde staat als ze per ongeluk zijn verwijderd/bewerkt of als het systeem door ransomware is aangetast. QNAP-snapshots zijn blokgebaseerd en registreren alleen de gewijzigde gegevens. Dit bespaart niet alleen opslagruimte maar het beperkt ook de tijd die nodig is om een back-up van gegevens te maken en deze te herstellen.

Blijf op de hoogte van de systeemstatus en beveiliging
Notification Center consolideert alle QTS systeemlogs en waarschuwingen, en voorziet u van een oplossing in één enkele app voor meldingen. Security Counselor evalueert en adviseert beveiligingsinstellingen om de beveiliging van de NAS te verbeteren.

Low-latency toegang tot in de cloud opgeslagen gegevens
De TS-453DU-RP kan worden geïntegreerd met mainstream clouddiensten. Door gateways voor cloudopslag te gebruiken en lokale caching op de TS-453DU-RP in te schakelen, kunt u de cloud naadloos gebruiken voor opslag, back-up en gegevensherstel met toegang met een lage latency, wat een innovatieve hybride cloudoplossing oplevert.

HybridMount gateway op basis van bestanden
Breid uw opslagcapaciteit flexibel uit door verbinding te maken met opslag in de cloud. U kunt QTS-apps gebruiken om bestanden in de cloud te beheren en bewerken of om multimediabestanden te bewaken. HybridMount is ideaal voor online samenwerken via fileserver en gegevensanalyses op bestandsniveau.

VJBOD Cloud gateway gebaseerd op blokken
Koppel object cloudopslag als een op blokken gebaseerd volume of LUN op een NAS. Gegevensoverdracht op basis van blokken uploadt willekeurige gegevens en grote bestanden in blokken naar de cloud en alleen op blokken gebaseerde volume- of LUN-wijzigingen (zoals modificaties of verwijderingen) worden overgebracht. Dat is ideaal voor toepassingen op ondernemingsniveau met de behoefte aan grote bestandsoverdrachten (zoals databases, VM-volumes en video's).

De volgende generatie bewakingsoplossing
QVR Pro kunt u een speciale, onafhankelijke opslagruimte regelen voor surveillance-data op een TS-453DU-RP en gebruik maken van de voordelen van schaalbaarheid en beheersbaarheid van opslag met QTS. Met QVR Pro worden camerabeheer, toewijzen van opslagruimte, camera live weergave en afspelen veel eenvoudiger, en met de mobiele app QVR Pro Client is unversele controle van bewakings-feeds mogelijk.

NAS als Multi-OS Platform
Virtualization Station en Container Station bieden uitgebreide oplossingen voor het scheppen van gevirtualiseerde omgevingen om de zakelijke IT-infrastructuur, workflows en productiviteit te verbeteren.

Virtualization Station
Met Virtualization Station kunt u meerdere virtuele machines met Windows®, Linux®, UNIX® en Android™ op de TS-453DU-RP uitvoeren. U kunt Virtual Network Computing (VNC) in een browser gebruiken om de VMs te beheren. Virtualization Station is ideaal voor organisaties om meerdere toepassingen op een enkele NAS uit te voeren.

Container Station
Container Station integreert LXC en Docker® lichtgewicht virtualisatie-technologieën. Download apps van de ingebouwde Docker Hub® om gemakkelijk container apps te importeren en exporteren, en het toegangsbeheer te regelen, om gebruik te maken van de voordelen van gemakkelijke installatie, overdraagbaarheid en efficiëntie.

Hogesnelheids 2.5GbE VM back-up oplossing
Met Hyper Data Protector wordt de TS-453DU-RP een agentloze back-up tool voor onbeperkte VM back-ups van VMware® vSphere en Microsoft® Hyper-V. Hyper Data Protector beschikt over incrementele back-ups, globale deduplicatie, back-upplanning en herstelcompressie. Met de 2.5GbE-connectiviteit wordt de tijd voor back-up en herstel aanzienlijk verkort, wat een kosteneffectieve oplossing voor herstel bij rampen oplevert.

Flexibele en economische uitbreiding van de opslag
QNAP biedt eenvoudige oplossingen om de opslagcapaciteit uit te breiden. Hier zijn verschillende manieren om de opslag op de TS-453DU-RP uit te breiden om te voldoen aan de toename van gegevens:

RAID-capaciteit opwaarderen
Hot swap schijven met een lagere capaciteit voor schijven met een grotere capaciteit om de TS-453DU-RP uit te breiden.

Uitbreidingsbehuizingen aansluiten
Sluit twee uitbreidingsbehuizingen (TR-004U) of een USB 3.2 Gen 2 JBOD (TL-R1200C-RP) aan en gebruik de Storage & Snapshots Manager om de uitbreiding van de NAS-capaciteit gemakkelijk te verwerken.

Migreren naar een nieuwe NAS
Installeer uw NAS-schijven in een grotere QNAP NAS en behoud alle bestaande gegevens en configuraties.

Vermenigvuldig uw productiviteit
Het door apps aangedreven QTS-besturingssysteem biedt oplossingen voor het vereenvoudigen van back-ups, beheer en zoeken voor bestanden, enz.

QmailAgent
Centraal beheer en wisselen tussen verschillende e-mailaccounts, back-ups maken van e-mails naar de TS-453DU-RP en de veiligheid van e-mail en de persoonlijke privacy beschermen.

Notes Station 3
Notes Station 3 levert de voordelen van samenwerken met notities maken met een verhoogde productiviteit om uw werkgroep efficiënter te maken.

Slim bestandsbeheer
Qfiling automatiseert de bestandsorganisatie. Bestanden worden automatisch gearchiveerd in mappen op basis van uw instellingen.

Full-Text search
Qsirch vindt snel afbeeldingen, muziek, video's, documenten, e-mails en andere bestanden.


Klantbeoordelingen


Kies voor zekerheid

Officiële QNAP leverancier!

Redable is een officiële Nederlandse leverancier van QNAP.


Specificaties

Alles sluiten

Product Details

Artikelnummer
3914068
Merk
QNAP
MPN
TS-453DU-RP-4G
EAN
4713213517659
Duurzame Keuze
Nee

Opslagmedia

Ondersteunde bestandsystemen
FAT32, HFS+, NTFS, exFAT, ext3, ext4
Hot-swap drive bays
Ja
RAID rebuild
Ja
Ondersteunde types opslag-drives
HDD & SSD
Geïnstalleerde opslag-drive
Nee
Online RAID-migratie
Ja
Aantal storage drives ondersteund
4
Opslag schijf-interface
SATA II, SATA III
Opslagschijf afmetingen ondersteund
2.5,3.5
Online RAID-uitbreiding
Ja
Soorten RAID
0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Doelgroep
SATA II, SATA III
Opslagdrives geïnstalleerd
Nee
RAID support
Ja

Processor

Verpakkingsgrootte processor
25 x 24 mm
Processorfamilie
Intel® Celeron®
Tjunction
105 °C
Thermal Design Power (TDP)
10 W
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor
8 GB
ARK ID processor
197305
Aantal processorkernen
4
Frequentie van processor
2 GHz
Processormodel
J4125
Processorfabrikant
Intel
Processor aantal threads
4
PCI Express slots versie
2.0
Processor socket
BGA 1090
Processor operating modes
64-bit
Processor lithografie
14 nm
Codenaam processor
Gemini Lake Refresh
Maximale turbofrequentie van processor
2,7 GHz
Processor cache
4 MB
PCI Express configuraties
1x4+1x2, 4x1, 2x1+1x2+1x2
CPU configuratie (max)
1

Geheugen

Werkgeheugen
4 GB
Flash memory
4000 MB
Geheugenslots
2
Geheugen form factor
SO-DIMM
Ondersteund maximum RAM
8 GB
Intern geheugentype
DDR4

Netwerk

Wake-on-LAN
Ja
Ondersteunde netwerkprotocollen
FTP, SFTP, TFTP
Verbindingsaggregatie
Ja
WLAN adapter supported
Ja
Onbalanscontrolesysteem
Ja
Dynamic DNS (DDNS)
Ja
Ethernet LAN
Ja
iSCSI support
Ja
NAT functionality
Ja
DHCP client
Ja
Jumbo Frames ondersteuning
Ja
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
100,1000,2500 Mbit/s

Poorten & interfaces

Aantal HDMI-poorten
1
HDMI versie
1.4b
USB-poort
Ja
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A
2
Aantal USB 2.0-poorten
2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
2

Design

Land van herkomst
Taiwan
LED-indicatoren
HDD, LAN, Stroom, Status
Ventilator diameter
4 cm
Aantal ventilatoren
2 ventilator(en)
Kleur van het product
Zwart, Grijs
Type koeling
Actief
Type behuizing
Rack (1U)

Prestatie

Ingebouwde ftp-server
Ja
Ondersteunt Windows
Windows 10, Windows 7, Windows 8
Reset button
Ja
S.M.A.R.T. support
Ja
Ondersteunde browser
Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox
Aan/uitschakelaar
Ja
Schijf-scan
Ja
Access Control List (ACL)
Ja
Gedeelde map
CIFS/SMB, FTP, WebDAV
Systeemlog
Ja
Op afstand bedienbaar
Ja
Hot-spare
Ja
Web-gebaseerd management
Ja
Ondersteunt Linux
CentOS 7.0, SuSE Linux 12.0, SuSE Linux 12.3, Ubuntu 14.04, Ubuntu 14.10, Ubuntu 15.04, Ubuntu 15.10, Ubuntu 16.04, Ubuntu 16.10, Ubuntu 17.10, Ubuntu 18.04 LTS
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina
Ondersteunde server operating systems
Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Universal Plug and Play ( UPnP )
Ja
Stroomvoorziening
NAS
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
256-bit AES, FIPS 140-2, FTPES, HTTPS, SSH, SSL/TLS
Ondersteuning van derden
Ja
Apparaatklasse
Kleine & middelgrote bedrijven
Backup-functie
Ja
Back-up-eigenschappen
Cloud, iSCSI LUN
Waarschuwingssignaal
Ja
Ondersteund meerdere talen
Ja
Geluidsniveau
37,5 dB
Inclusief besturingssysteem
QNAP Turbo System
Operating systeem versie
5,0,0

Energie

Fan voltage
12 V
AC-ingangsfrequentie
50 - 60 Hz
AC-ingangsspanning
100 - 240 V
Slaapstand
30,207 W
Stroomverbruik (typisch)
45,3 W
Redundante voeding
Ja
Aantal voedingen
2
Capaciteit voedingsunit (PSU)
250 W
Vermogenstoevoer locatie
Ingebouwd

Gewicht en omvang

Gewicht verpakking
10,1 kg
Gewicht
8,12 kg
Hoogte
43,3 mm
Diepte
508,7 mm
Breedte
482,6 mm

Eisen aan de omgeving

Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V)
5 - 95 procent
Bedrijfstemperatuur (T-T)
0 - 40 °C

Inhoud van de verpakking

Aantal schroeven
28
Meegeleverde kabels
AC, LAN (RJ-45)

Processor speciale functies

Aantal verwerkingseenheden
12
Maximaal aantal PCI Express-lijnen
6
UART
Ja
Geheugentypen ondersteund door processor
DDR4-SDRAM, LPDDR4-SDRAM
Ingebouwde opties beschikbaar
Nee
Intel® Virtualization Technology (VT-x)
Ja
Thermal Monitoring Technologies
Ja
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Ja
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Ja
Idle States
Ja
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Ja
Execute Disable Bit
Ja
Intel® 64
Ja

Grafisch

On-board graphics adapter model
Intel® UHD Graphics 600
Aantal displays ondersteund (door on-board grafische adapter)
3
Maximaal geheugen ingebouwde grafische adapter
8 GB
On-board graphics adapter model
Intel® UHD Graphics 600
Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter
250 MHz
Graphics on-board -adapter dynamische frequentie (max)
750 MHz
On-board grafische adapter DirectX-versie
12.0
On-board grafische adapter ID
0x3185
On-board grafische adapter OpenGL versie
4.4
On-board grafische adapter burst frequentie
750 MHz

Technische details

Code geharmoniseerd systeem (HS)
84714100
Vergelijk producten () Verwijder lijst