Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Bescherming persoonsgegevens

Bescherming persoonsgegevens

U wilt misschien wel, terecht, weten wat er allemaal met uw gegevens gebeurd die u invult. Begrijpelijk, want u geeft immers uw privé-gegevens aan ons. Wij hechten veel waarde aan onze eigen gegevens en begrijpen dat u wellicht hetzelfde doet. Daarom doen wij er alles aan om uw privé-gegevens ook privé te houden.

Redable staat bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1584601.

Redable slaat uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. We geven uw informatie nooit door aan derden voor commerciële doeleinden, afgesproken. U begrijpt vast dat wij wel wat gegevens van u nodig hebben, om uw bestelling goed bij u af te kunnen leveren.

Uw gegevens Wat wij graag van u willen weten
Voor- en achternaam Zodat we u altijd goed kunnen aanspreken.
Adres en woonplaats Uw bestelling bezorgen zonder deze gegevens wordt erg lastig en een flinke klus. Dat willen we vast beide niet.
Telefoonnummer Zo kunnen we u altijd snel bereiken of op de hoogte brengen.
Betaalgegevens Om uw order te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Deze gegevens worden in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw order te kunnen koppelen.
E-mailadres Zodat we u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling. En soms een mailing te versturen. Maar natuurlijk alleen als u ons hiervoor toestemming gegeven hebt.
IP-adres Wij gebruiken uw IP-adres om u te herkennen, zo onthouden wij uw voorkeuren en geven u daarmee een passend advies. Door uw IP-adres op te slaan, zorgen we er ook voor dat niemand uw account kan misbruiken.

Wilt u uw persoonsgegevens zoals ze bij ons bekend zijn inzien? Of wilt u dat wij uw gegevens verwijderen uit ons systeem? Geen probleem! Laat het ons weten per e-mail.

 
Meer over veiligheid en privacy
Lid van Thuiswinkel.org Bescherming persoonsgegevens Cookies Veilige betaalomgeving