Tweedekans producten

Terug naar de klantenservice
Wat is een Tweedekans-product?

Een Tweedekans-product is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild. Dit product is door ons gecontroleerd en verkeert nog altijd in zeer goede staat. Hierdoor kan worden geprofiteerd van een leuke korting. Voor deze prijs kunnen wij slechts één of enkele stuks leveren.

Een Tweedekans-product bestellen werkt net zo gemakkelijk als het bestellen van een nieuw product. Als dit product op werkdagen wordt besteld vóór 17.00 uur, dan wordt deze de volgende werkdag gratis bezorgd. Achteraf gezien toch niet zo blij met het bestelde Tweedekans-product? Dan kan deze binnen 14 dagen worden geretourneerd.

Je ontvangt een factuur met BTW na de betaling, per mail, net als bij normale producten.

Waar kan ik Tweedekans-producten vinden?
Bekijk hiervoor ons Tweedekans-overzicht met alle producten die we een tweede leven geven. In menu aan de linkerzijde kun je verder filteren op bijvoorbeeld het type product of het merk.
Gelden acties en promoties ook op Tweedekans?
Helaas kunnen we bij Tweedekans-producten de promoties die we op het nieuwe product hebben niet aanbieden.
Kan ik een Tweedekans-product reserveren?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Net als bij elke aanbieding willen we graag zo snel mogelijk van deze producten af, zodat we weer ruimte hebben voor nieuwe producten.
Kan ik een cashback krijgen op een tweedekans-product?
Helaas! Je kunt geen cashback krijgen op een Tweedekans-product.
Mag ik een Tweedekans-product retourneren?
Ja, dat mag zeker, zolang dit binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop is. Voor volledige terugbetaling moet het product in dezelfde staat verkeren, als toen je hem van ontving. Gaat je Tweedekans-product kapot, dan bieden we je gewoon de standaard garantie die op het product zit.