HP+

Terug naar de klantenservice
Wat krijg ik met HP+?
Met HP+ krijg je alle innovatie die bij standaard printhardware wordt meegeleverd plus exclusieve oplossingen en voordelen.
Hoe kan ik HP+ krijgen?
Koop een printer die HP+ ondersteunt. Bevestig of activeer HP+ tijdens de installatie van de printer. Je kunt je binnen 7 dagen na de installatie van de printer ook aanmelden voor 6 maanden Instant Ink.
Wat zijn de vereisten voor HP+?
Voor HP+ is een HP account, internetverbinding en gebruik van originele HP inkt of toner tijdens de gehele levensduur van de printer vereist. Zodra het wordt geactiveerd, wordt HP+ in het apparaat geïntegreerd en zal het het gebruik van originele HP inkt of toner vereisen voor de volledige levensduur van de printer.
Is HP+ een abonnement?
HP+ is geen abonnement. Het is een cloudgebaseerde printoplossing die in bepaalde HP printers is geïntegreerd. Er zijn geen kosten specifiek verbonden aan HP+, afgezien van de initiële aanschafkosten van de printer.
Is mijn printer geschikt?
Printers met een kleine letter “e” aan het eind van hun productnaam zijn geschikt voor HP+. Je kunt verwachten dat HP+ geleidelijk aan beschikbaar zal worden in meer landen en op meer printers.
Moet ik mijn Instant Ink-abonnement voor HP+ behouden?
Nee. Klanten kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan Instant Ink, wat gemak biedt en tot 70 procent bespaart op originele HP inkt of tot 50% op originele HP toner, of ze kunnen originele HP inkt of toner kopen van de verkoper waar ze de voorkeur aan geven. HP+ printers vereisen het gebruik van originele HP inkt of toner om te werken, zelfs nadat de proefperiode van Instant Ink is verlopen.
Wat als ik geen HP+ wil?
Klanten van HP hebben meerdere opties wanneer ze HP printers aanschaffen. Er zijn functioneel gelijkwaardige HP printers beschikbaar zonder HP+. Om de HP LaserJet-printers zonder HP+ te kopen, kun je de standaard versie van de printer aanschaffen. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/standard . Bij HP Inkjet-printers kan een klant ervoor kiezen de activering van HP+ tijdens de installatie van de printer over te slaan. Het overslaan van de activering van HP+ tijdens de installatie betekent dat een klant geen toegang heeft tot de voordelen van HP+.
Wat is HP standaard?
HP standaard printers zijn printers zonder de voordelen van HP+. HP standaard printers zijn echter uitsluitend bedoeld voor gebruik met cartridges die beschikken over een nieuwe of hergebruikte HP chip of elektronica en deze zetten dynamische beveiligingsmaatregelen in om gebruik van cartridges die een niet-HP chip of elektronica gebruiken te blokkeren. Regelmatige firmware-updates behouden de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren eerder werkende cartridges. Een hergebruikte HP chip of elektronica maakt het gebruik van hergebruikte, hergefabriceerde en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.