Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Bedenktermijn

14 dagen bedenktermijn

Niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen, na ontvangst van uw product, bij ons melden. Vervolgens krijgt u nog eens 14 dagen de tijd om u product terug te sturen.

Uiteraard wel graag in originele staat en verpakking. Bekijk bijvoorbeeld gerust uw laptop van alle kanten, maar ga er niet mee aan het werk.

Retourformulier

Bij de bevestiging van uw bestelling heeft u van ons het zogenoemde Europese modelformulier voor herroeping ontvangen. Dit formulier maakt het voor u heel eenvoudig om uw product aan ons te retourneren.

Via onze website kunt u ook heel eenvoudig zelf uw retour regelen. Retour zelf regelen

Terugbetalen

Wij zullen het volledige bedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 werkdagen terug betalen. Dit start op het moment dat wij het artikel retour hebben ontvangen.

Deelvergoeding

Bij zichtbare gebruikssporen of beschadiging krijgt u van ons een deelvergoeding. Wij hanteren een deelvergoeding indien u meer heeft gedaan, dan noodzakelijk was om het product te beoordelen. Hoe hoog dit bedrag is ligt aan de staat van het product. Ook dit bedrag zullen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 werkdagen terug betalen.

Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op. Dan controleren we het samen.

Retourkosten

De kosten die worden gemaakt voor de retourzending zijn voor eigen rekening.
Het gaat hierbij uitsluitend om de retourkosten die u maakt om het pakket aan ons te verzenden.

Uitzonderingen

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Die kunt u niet terugsturen of leiden onherroepelijk tot een waardevermindering van 100%. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of uw product terug mag.

 
Meer over garantie en retouren
Bedenktermijn Product retourneren Status van retourzending Uitzonderingen Garantie