Let op: Door drukte bij onze vervoerders, kunnen zendingen vertraging oplopen.

Duurzame keuze
Geschreven door Redable
30 mei 2022 3 min leestijd Categorie /

Duurzame keuze. In 1 klik geregeld.

In een tijd waar aandacht voor het milieu steeds belangrijker wordt, dragen we bij Redable graag ons steentje bij. Dit doen we door samen te werken met milieubewuste merken, maar ook door een nieuwe functie op onze website. Onze Duurzame Keuze helpt je hier vanaf nu bij.

Redable's Duurzame Keuze.

We hebben iets nieuws: Redable’s Duurzame Keuze. Een label speciaal voor producten die wij bestempelen als Duurzame Keuze. Producten die worden gemaakt met het oog op het milleu en het beste voor de mens, krijgen dit label. Er wordt onder andere gekeken naar het energieverbruik van een apparaat, de gebruikte materialen, recycling, het productieproces en de herbruikbaarheid van verpakkingen. Vele van onze producten voldoen ook aan een TCO Certified of EPEAT Gold keurmerk.

Een duurzame keuze maak je in 1 klik.

Het is vanaf nu mogelijk om in het filteroverzicht te kiezen voor producten die het label “Duurzame Keuze” hebben. Zo kan je binnen 1 klik gemakkelijk zien welke producten het label duurzaam hebben. Voortaan vind je deze Duurzame Keuze mogelijkheid in het filter op onze website.